Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε μας. Σε περίπτωση που δεν μπορούμε να απαντήσουμε, αφήστε μήνυμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

ΚΛΗΣΗ
solar-panel
Κουφώματα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Η συνεχόμενη αύξηση της τιμής των καυσίμων, η διαρκής προσπάθεια για την προστασία του πλανήτη, οι ρύποι στο λεκανοπέδιο της Αττικής, καθώς και ο θόρυβος της πόλης κάνουν τη ζωή ανυπόφορη αν δεν υπάρχει η σωστή μόνωση στο σπίτι σας.

Kατασκευάζουμε ή ανακαινίζουμε το σπίτι σας με σύγχρονες μεθόδους ενεργειακής απόδοσης όπως είναι η θερμοπρόσοψη και η φιλική προς το περιβάλλον μόνωση του σπιτιού σας. Αυτονόητη είναι και η έκδοση ενεργειακού πιστοποιητικού με το πέρας των εργασιών.

Επίσης η εταιρία μας αναλαμβάνει και μεμονωμένες εργασίες αναβάθμισης ενεργειακής απόδοσης, όπως η εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα ή ηλιακών κατόπτρων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων και υαλοπινάκων με σύγχρονα ενεργειακά σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες της Ε.Ε.

Η TGR έχει αποδείξει επανειλλημένα πως θέτει τα υψηλότερα στάνταρντ στον έλεγχο κόστους, σχεδιασμό, προγραμματισμό και στην ασφάλεια του έργου. Η εμπειρία μας δίνει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα απέναντι στους ανταγωνιστές μας.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στην ανακαίνιση και εστιάζοντας πραγματικά στην ικανοποίηση του πελάτη, μπορείτε να μας εμπιστευθείτε για το επόμενο έργο σας. Παρέχουμε επαγγελματικές υπηρεσίες ανακαίνισης και κατασκευών, χρησιμοποιώντας καινοτόμες μεθόδους ελέγχου ποιότητας, με γνώμ ονα πάντα την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη.

 • Οικονομική ευθύνη προς τον πελάτη
 • Ανώτερη Ποιότητα Υλικών & Εργασίας
 • Ποιότητα και Αξία στα  Έργα που παραδίδουμε
 • Τα πιο απαιτητικά στάνταρντ στον Έλεγχο Κόστους
 • Εντός προκαθορισμένου χρόνου και κόστους
 • Συνεχή Εστίαση στην ικανοποίηση του πελάτη

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

 • Γιατί μια ανακαίνιση κοστίζει τόσο πολύ;

  Είναι πιθανό κατά τη λήψη της προσφοράς μας να έχετε την εντύπωση πως η ανακαίνιση στοιχίζει πολύ ακριβά. Σας προτρέπουμε να πάρετε και άλλες τιμές από τον ανταγωνισμό, από άλλες εταιρείες ανακαινίσεων. Επίσης, πάρετε και προσφορές αν επιβλέψετε το έργο μόνος σας, με τον προσωπικό σας χρόνο και εργασία. Κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης, όταν θα επισκεπτόμαστε μαζί διάφορα καταστήματα για να επιλέξετε εσείς τα είδη που θα χρησιμοποιήσετε, θα διαπιστώσετε πολύ εύκολα ότι θα πετυχαίνετε πολύ καλύτερες τιμές απ’ότι θα πετυχαίνατε αν πηγαίνατε μόνος σας. Αυτό είναι φυσικό καθώς με τα καταστήματα αυτά έχουμε χρόνια συνεργασίας και τους έχουμε πάει πολλούς πελάτες, γιαυτό έχουμε πετύχει καλύτερο ποσοστό εκπτώσεων. Το ίδιο συμβαίνει και με τα συνεργεία που συνεργαζόμαστε. Στο τέλος της ανακαίνισης, όταν θα κάνετε τον τελικό λογαριασμό, απλώς θα διαπιστώσετε πως βγήκατε οικονομικά κερδισμένος. Εμάς μας ενδιαφέρει, μετά το τέλος της ανακαίνισης, να έχετε μείνει ικανοποιημένος.

 • Ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα του έργου;

  Είναι εύκολα κατανοητό πως μια γενική απάντηση δεν μπορεί να δοθεί μέσα από μια ιστοσελίδα. Δεσμευόμαστε όμως πως μετά την πρώτη συνάντηση και αφού μας περιγράψετε τι θέλετε να κάνετε, να σας καταθέσουμε την οικονομική μας προσφορά μαζί με το χρονοδιάγραμα υλοποίησης των εργασιών. Είναι πιθανό το χρονοδιάγραμα να αλλάξει βάσει του χρόνου που θα επιλέξετε να μας απαντήσετε και να ξεκινήσουμε τις εργασίες (εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των συνεργείων). Σε κάθε περίπτωση, ένα ανανεωμένο χρονοδιάγραμα θα κατατεθεί πριν την έναρξη των εργασιών.

  Σημ.: Σε περιπτώσεις αλλαγής των επιθυμιών σας, θα κατατίθεται και θα συμφωνούμε σε επικαιροποιημένο χρονοδιάγραμα. Περιπτώσεις ανωτέρας βίας είναι δυνατόν να επηρεάσουν τα χρονοδιαγράματα.

 • Ποιο είναι το συνολικό κόστος της ανακαίνισης;

  Και αυτή η ερώτηση δεν μπορεί να απαντηθεί μέσα σε μια ή δυο γραμμές. Το εργαλείο που σας παρέχουμε (Υπολογισμός Κόστους) μπορεί να σας δώσει μια αρχική ιδέα του κόστους αλλά η οικονομική προσφορά που θα σας καταθέσουμε μετά την επικοινωνία μας, θα είναι το δεσμευτικό έγγραφο πάνω στο οποίο θα συμφωνήσουμε και υπογράψουμε. Είναι ευνόητο πως και άλλες επιλογές που μπορεί να γίνουν στην πορεία του έργου (π.χ. επιλογή εκ μέρους σας πλακιδίων ακριβοτέρων των συμφωνηθέντων) μπορούν να επηρεάσουν το συνολικό του κόστος. Σε κάθε όμως περίπτωση θα υπάρχει πρότερη συμφωνία και πάντα διαφάνεια.

 • Πως ξεκινάει μια ανακαίνιση;

  Το πρώτο βήμα είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας για να κανονίσουμε μια συνάντηση. Αφού συζητήσουμε τι θέλετε να κάνετε, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα σας υποβάλουμε τα σχέδια μας για να επιλέξετε (ή να διαμορφώσετε κατά τη βούληση σας) κάποιο από αυτά ή ένα καινούριο. Μετά τις απαραίτητες αλλαγές συμφωνούμε στο σχέδιο του έργου και υπογράφουμε το συμφωνητικό συνεργασίας όπου περιγράφεται το έργο με όλες τις λεπτομέρειες, το χρονοδιάγραμα του καθώς και οι οικονομικές συνδιαλλαγές. Αυτός είναι ο τρόπος που ξεκινάει ένα έργο, αν και για εμάς το ζητούμενο είναι όταν τελειώσει το έργο να έχουμε να κάνουμε με έναν πολύ ικανοποιημένο άνθρωπο. Μπορεί σε κάποια στιγμή να γίνετε πελάτης μας αλλά θέλουμε να μείνετε φίλος μας για πολλά χρόνια μετά το τελείωμα του έργου.

© Copyright 2020 - TGR ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ by DigiGlobe